• Standaard

Vetten, jus en olie

  • Juspoeders die in de supermarkt verkrijgbaar zijn bevatten veel zout. In plaats van de poeders kunt u de jus op smaak op smaak brengen door bijvoorbeeld peper, paprika of kerrie te gebruiken. U kunt ook een uitje, teentje knoflook, champignons, paprika of een tomaat met het vlees meebakken om een lekkere jus te krijgen.
  • Er is ook zoutarme juspoeder te koop.
  • Om in te bakken kunt u het beste gebruik maken van vloeibare ongezouten (dieet)margarine. Olie bevat ook geen zout en is ideaal om te (roer)bakken. Ongezouten boter kan ook, maar heeft een ongunstige vetzuursamenstelling voor hart- en vaatziekten


Terug naar de keuzes

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.