• Standaard

Stamppot met rucola of rauwe andijvie

Ingrediënten

  • 600 gram aardappelen
  • 50 gram rucola of  200 gram rauwe andijvie
  • 150 à 200 ml magere of halfvolle melk
  • peper
  • nootmuskaat.
  • 1 eetlepel dieetmargarine of vloeibare margarine


Bereidingswijze

Kook de aardappelen gaar. Was de rucola, en snijd de rucola fijn.

Verwarm de melk. Stamp de aardappelen fijn. Voeg de melk, peper, nootmuskaat en margarine toe aan de aardappelen. Meng het geheel en voeg op het laatste moment de rucola erbij.

Bevat per eenpersoonsportie

0,2 gram zout.


Terug naar de recepten

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.