• Standaard

Procureurslapjes met jus en stamppot

procureurlapje_met_rucolastamppotIngrediënten

  • ½  ui
  • 100 gram champignons
  • 1 tomaat
  • 2 procureurlapjes (= hals- of schouderkarbonade zonder bot)
  • peper
  • paprikapoeder
  • nootmuskaat
  • 30 gram dieetmargarine of vloeibare margarine


Bereidingswijze

Snijd de ui, champignons en tomaat in kleine stukjes. Kruid het vlees met de kruiden. Verhit de margarine en bak het vlees in 5 minuten aan beide zijden bruin. Voeg de gesneden groenten toe en bak ze lichtbruin. Blus af met een scheut water en maak het vlees in ca. 10 minuten gaar (niet laten koken).

Bevat per eenpersoonsportie

0,2 gram zout.

Tip: lekker met andijvie of rucola stamppot


Terug naar de recepten

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.