• Standaard

Pommes Duchesse

Ingrediënten

  • 500 gram aardappelen
  • 1 ei
  • peper
  • nootmuskaat.


Bereidingswijze

Kook de aardappelen goed gaar. Pureer de aardappelen en voeg al roerend het losgeklopte ei toe. (Dit moet snel gebeuren anders stollen de eieren al voor ze vermengd zijn met de aardappelen).

Voeg peper en nootmuskaat toe. Doe het mengsel in een spuitzak. Neem een bakplaat met bakpapier en spuit hier mooie rozetten op. Bak de rozetten af in de oven in ongeveer 15 minuten op 200 °C.

Bevat per eenpersoonsportie

0 gram zout.


Terug naar de recepten

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.