• Standaard

Gevulde tomaat met surimi

Recept voor 2 personen

Gevulde tomaat met surimiIngrediënten:

  • 2 tomaten (groot)
  • 75 g surimi
  • ½ appel
  • ¼ ui
  • dille
  • 2 eetlepels yoghurt (mager)
  • peterselie
  • limoen


Bereidingswijze:

  • Snijd de tomaat doormidden en hol deze uit met een theelepel of pommes parisienne boor.
  • Snijd de surimi in blokjes.
  • Schil de appel, verwijder het klokhuis en snijd een halve appel in kleine blokjes.
  • Pel de ui en snijd ¼ deel fijn.
  • Knip de dille klein.
  • Hak de peterselie fijn.
  • Meng de surimi met de appel, ui, dille, peterselie en yoghurt.
  • Doe dit mengsel in de tomaatjes en garneer af met een schijfje limoen.


Bevat per eenpersoonsportie

0,2 gram zout.


Terug naar de recepten

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.