• Standaard

Gepaneerde zeebaars

Recept voor 2 personen

Gepaneerde zeebaarsIngrediënten:

  • 400 g zeebaars
  • Gepaneerd met:  
  • 2 sneetjes witbrood zonder korst
  • 50 gram dieetmargarine
  • 1 eetlepels kerrie


Bereidingswijze:

  • oven voorverwarmen op 160 graden
  • brood, kerrie en boter fijnmalen in de keukenmachine tot een kleverige massa(paneermengsel)
  • de vis aan de onderkant in de breedte inkerven en ter hoogte van de inkerving de vis vervolgens dubbelvouwen
  • de bovenkant van de vis bedekken met het paneermengsel
  • op een beboterde bakplaat leggen 
  • vis 10 minuten in de oven bakken


Terug naar de recepten

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.