• Standaard

Broodbeleg: Vleeswaren

  • Gebruik niet teveel vleeswaren. Gebruik niet meer dan 2 plakken per dag en bijvoorkeur magere soorten. Wilt u meer gebruiken kies dan de zoutarme soorten
  • Vermijd zoveel mogelijk sterk gezouten vleeswaren zoals rookvlees, rauwe ham, cervelaatworst, bacon en andere gezouten speksoorten, theeworst, salami en corned beef.
  • Vleeswaren zoals: fricandeau, gekookte lever, kalkoenfilet, kipfilet, rollade, rosbief en tong, kunt u wel gebruiken.
  • Beleg 2 boterhammen met 1 plak hartig beleg.
  • Wanneer u uw vlees voor de warme maaltijd zonder zout bereidt, maak dan eens wat extra klaar. Dit kunt u gaan gebruiken als broodbeleg.


Terug naar de keuzes

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.