• Standaard

Rode pastasaus

Recept voor 2 personen

Rode pastasausIngrediënten:

  • 1 sjalotjes
  • 400 ml bouillon van natriumarme bouillonpoeder
  • scheutje koffie room of Blueband Finesse
  • 500gram tomaten of tomatenpuree zonder toegevoegd zout
  • scheutje olijfolie
  • knoflook
  • 1 theelepels basilicum
  • snufje cayenne peper


Bereidingswijze:

  • knoflookteentje persen
  • sjalotje pellen en snipperen
  • sjalotje bakken met olie en knoflook
  • tomaten kleinsnijden en samen met de tomatenpuree toevoegen aan het sjalotje
  • bouillon en kruiden toevoegen en dit aan de kook brengen
  • olijfolie toevoegen
  • de saus 30 minuten zachtjes laten koken en tussendoor roeren


Terug naar de recepten

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.